Okviren konferenčni program 2020

Programski odbor konference je pripravil okviren konferenčni program. Le-ta bo za razliko od preteklih let  bistveno »bogatejši«  predvsem pri plenarnih predavanjih. Mnogi udeleženci ste namreč predlagali, da bi  v obeh konferenčnih dneh  uvodoma dali večji poudarek na izbranih plenarnih temah. To smo tudi storili tako, da bomo vsak konferenčni dan uvodoma pričeli s tremi  plenarnimi predavanji ; skupaj torej kar 6 plenarnih predavanj. Izvedli jih bodo priznani in referenčni predavatelji iz Slovenije, Hrvaške ter iz Srbije. Verjamemo, da boste navdušeni tako z vsebino, kakor tudi s samo izvedbo plenarnih predavanj !

Kako se prijaviti ?

Za udeležence iz šol in vrtcev oziroma iz muzejev ali galerij smo pripravili več opcij prijav : kot aktivni udeleženci boste lahko izvedli svoje predavanje v trajanju okvirno 20 minut oziroma boste lahko predstavili svoj plakat/poster. Kot »splošni« udeleženci pa boste lahko prisotni na obeh konferenčnih dnevih in poslušali vsa plenarna predavanja  ter izbrana predavanja po sekcijah.  Tudi letos bodo predvidoma 4 sekcije ter kot opcija še peta. Aktivne prijavitelje prosimo, da upoštevajo skrajni rok za prijavo = 15. januar!

Informacije o hotelskih in drugih prenočitvenih opcijah bomo objavili predvidoma okoli 10. januarja na tej spletni strani.

[PDF]  Uradni letak konference najdete tukaj.